Спортният журналист Камен Алипиев е претърпял спешна операция за отстраняване на

...
Спортният журналист Камен Алипиев е претърпял спешна операция за отстраняване на
Коментари Харесай

Журналистът Камен Алипиев постъпи в болница, след като го отстраниха от БНТ

 Спортният публицист Камен Алипиев е претърпял незабавна интервенция за премахване на херния дни откакто управлението на Българска национална телевизия заяви, че гласи уволнението му поради липса на диплома за висше обучение.

За положението на Кедъра се погрижили експерти от Университетска болница " Лозенец ", където той постъпил с недоволства. Интервенцията минала безпрепятствено, Камен дори имал сили да сърфира в интернет от болничното легло и към този момент бил изписан и изцяло здрав. 

Докато се възстановял от оперативната интервенция обаче схванал, че концепцията за отстраняването му от спортния отдел на Българска национална телевизия към този момент е осъществена на процедура. Трудовият му контракт като изпълнителен продуцент в медията бил прекратен заради несъответственост с новите стандарти на малкия екран и с аргумента, че няма изискваната тапия за висше обучение. 

По същото време той бил в болничен и схванал новината, че е уволнен с уведомление по пощата.  " Аз съм доверчив и в никакъв случай не съм играл такива игрички. Просто видях в пощата си известие за предложено писмо, отидох в нашия пощенски клон и си подписах документа. Докато ми извадят писмото и схвана, че е от малкия екран, беше късно да отвръщам по какъвто и да било различен метод. Няколко дни по-късно бележката е върната в малкия екран. От " Човешки запаси " ми се обадиха и споделиха: " С това завършват нашите взаимоотношения, ще ти платим една заплата обезщетение ". 

Аз им споделих: " Хора, аз съм в болнични ". " Ами нищо, добре ". В края на месеца ми преведоха това обезщетение дружно с дните отпуск, които имах ", изяснява Кедъра. Той към този момент е записал магистратура в НСА. И към момента не е обмислял дали ще съди Българска национална телевизия, само че не крие, че се колебае, написа Ретро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР